• Купи слушалки Huawei FreeClip от А1 от

...
    • Купи слушалки Huawei FreeClip от А1 от
Коментари Харесай

Вземи слушалки Huawei FreeClip от А1 в комплект с гривна Huawei Band 8 от 08 април

    • Купи слушалки Huawei FreeClip от А1 от 8 април и получи в комплект със смарт гривна Huawei Band 8

    • Вземи в брой за 399,99 лв. или на лизинг против 1 7,50 лв. на месец за 24 месеца с проекти Unlimited

Безжичните слушалки Huawei FreeClip могат да бъдат закупени от А1 в комплект с гривна Huawei Band 8 до 21 април. Промоционалните условия важат при покупка от електронния магазин на A1.bg и потребителите, закупили своите слушалки Huawei FreeClip от А1, ще ги получат в комплект със смарт гривна Huawei Band 8. Те могат да избират дали да ги вземат на погашение за 17,50 лв. на месец за 24 месеца с проекти Unlimited, или за 399,99 лв. в брой с проект от А1 за клиенти, членове на А1 Клуб.

Huawei FreeClip се оферират в два цвята Purple и Black и са новаторски слушалки на китайския софтуерен производител, които се отличават с автентичен дизайн и високотехнологични характерности. Моделът разполага с Open-ear технология със самоадаптивни аудио канали, което прави допустимо носенето на двете слушалки на всяко ухо. Отличното качество на звука се обезпечава от 10,8-милиметров драйвър с двоен магнит, а разсейването на звука е понижено до най-малко със системата за противоположни звукови талази. Те са с IP54 резистентност на прахуляк и вода.

Защо да вземем новите Huawei FreeClip?

Дизайн като никой различен

Сред отличителните характерности на новаторския модел слушалки от Huawei е дизайнът. Те са с ексцентрична форма със C-bridge дизайн, който обезпечава връзка сред двете елементи посредством захващане с високоефективна Ni-Ti сплав с мемори форма. По този метод слушалките пасват компактно на съвсем всяко ухо и не падат, без значение какво вършиме. Стабилното и комфортно захващане, в комбиниране с ексцентричната им форма, притеглят вниманието и FreeClip наподобяват фешън аксесоар.

За деен живот навън

С тези слушалки можете постоянно да сте наясно какво се случва в близост, което разрешава безвредно да се отдадете на воля на обичаните си действия навън като колоездене, тичане в градска среда и така нататък Освен забавни форми, слушалките Huawei FreeClip имат ергономичен дизайн, като всяка от тях тежи едвам 5,6 гр., а поради че не влизат в ушния канал, не нервират даже при дълго носене.

Супер дълъг живот

Моделът обезпечава слушане до 8 часа с едно зареждане и до 32 часа с изцяло зареден кейс. С опцията за бързо зареждане единствено 10 минути са задоволителни на Huawei FreeClip, с цел да поддържа до 3 часа слушане без спиране.

Връзка с две устройства

Huawei FreeClip могат да бъдат свързани към две устройства по едно и също време, което разрешава превключването на аудио сред тях. Връзката е допустима с всевъзможни устройства като телефони, таблети и компютри, без значение дали работят с iOS, Windows или Android.

Бъди от първите и вземи с Huawei Band 8

Бъди измежду първите клиенти, закупили слушалките от онлайн магазина на А1, и ги вземи в комплект с Huawei Band 8. Смарт гривната има AMOLED безрамков екран и дизайн с извити ъгли, както и система за следене на съня HUAWEI TruSleep™ 3.0, която дава принадлежности и препоръки за по-добър сън. Над 100 спортни подготвителни режима и редица функционалности за следене за здравето също са част от портфолиото на гривната. Промоционалната оферта за комплекта важи до привършване на наличностите.

Повече информация за слушалките можете да видите на A1.bg.

(платено съобщение)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР